x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carmen Hara: "În 2010 România va fi zguduită de un cutremur mai are decât cel din 1977"

Carmen Hara: "În 2010 România va fi zguduită de un cutremur mai are decât cel din 1977"

11 Apr 2010   •   00:00

Prezicătoarea Carmen Hara este foarte cunoscută în Statele Unite pentru precizia cu care face predicţii. Printre cei cărora le-a prezis românca se numără actori şi actriţe de la Hollywood, dar şi oameni politici din America. Carmen Hara este convinsă că România va fi lovită de un cutremur mai puternic decât acela din 1977.

"Acum vă spun clar că în 2010 va fi un cutremur şi în România! Va fi un cutremur care va fi mult mai mare decât cel din 1977, deşi nu vor fi mai mulţi morţi şi răniţi ca atunci, de asta vă asigur. Asta este partea bună a lucrurilor: că, deşi va avea o mare magnitudine, nu vor fi la fel de multi morţi şi răniţi", a declarat Carmen Hara, conform evz.ro.

În ceea ce priveşte cutremurele din ultima vreme, Hara crede că acestea nu vor înceta, ba mai mult: "În 2010, cutremurele vor continua violent, apoi vor fi tornade în locuri în care niciodată nu au fost. Putem să vorbim despre asta, însă nu putem să schimbăm nimic în ceea ce priveşte cursul firesc al lucrurilor. Şi asta pentru că noi, oamenii, trebuie să ajungem la concluzia că am făcut prea mult rău unii faţă de alţii, că ne-am rănit unii pe alţii! Omenirea trebuie să dea atenţie semnelor!".

×
Subiecte în articol: observator