x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Casă de piatră!

Casă de piatră!

de Oana-Maria Baltoc    |    07 Iul 2008   •   00:00
Casă de piatră!

Cristian Chivu şi Adelina Elisei s-au căsătorit religios duminică seara la capela de pe domeniul  Ştirbey din Buftea. Cuplul a fost cununat de preotul care a botezat-o pe Adelina Elisei, iar naşi au fost Victor şi Manuela Becali.

Cristian Chivu şi Adelina Elisei s-au căsătorit religios duminică seara la capela de pe domeniul  Ştirbey din Buftea. Cuplul a fost cununat de preotul care a botezat-o pe Adelina Elisei, iar naşi au fost Victor şi Manuela Becali.


Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României a făcut tot posibilul să fie prezentabil la nuntă, aşa că în dimineaţa evenimentului a mers la un control medical ca să-i fie înlăturată faşa medicală care i-a susţinut umărul operat. După ceremonia religioasă, care a durat 45 de minute, domnul şi doamna Chivu au declarat că au avut emoţii, dar că abia aşteaptă să se simtă bine alături de invitaţi, chiar dacă nu au putut avea un dans al mirilor ca la carte din cauza umărului cu probleme. “Este cam greu cu un umăr rupt să faci un dans al mirilor. Va fi un dans normal”, a spus Chivu, în timp ce Adelina a precizat că vor dansa pe melodia “Love to be loved by you”, interpretată de Marc Terenzi.


A CÎNTAT. Chivu a oferit detalii şi despre petrecerea burlacilor, la care a povestit că a fost DJ şi că a cîntat. “A fost, probabil, cea mai reuşită petrecere la care am fost. Am cîntat şi am pus muzică. Dovadă că lumea s-a simţit foarte bine este şi faptul că s-a plecat la cinci dimineaţa din club.” Şi Adelina s-a distrat alături de prietenele ei, printre care s-au aflat şi cele şase domnişoare de onoare: “Eu am avut o petrecere cu tematică punk. Fetele au venit machiate şi îmbrăcate în stilul respectiv şi ne-am distrat nemaipoment”.

Doamna Adelina Chivu a povestit că nu a plîns la cununia religioasă, aşa cum s-a întîmplat la cea civilă, ca să nu strice machiajul realizat cu migală de make-up artist. Adelina, însărcinată în patru săptămîni, a purtat o rochie creată de Giorgio Armani, alb şi ivoar, cu voaluri asimetrice, cu accent pe decolteu. “Rochia este un pic cam strîmtă, dar mă simt bine în ea”, a spus mireasa, precizînd că ia proporţii pe zi ce trece, ţinînd cont de faptul că este însărcinată.


LUNA DE MIERE. În ceea ce priveşte luna de miere, Cristian Chivu a declarat că o vor petrece în Grecia. “Vrem să fim aproape, pentru că am o mînă ruptă, iar Adelina este însărcinată. Sînt un soţ protector şi responsabil şi vreau să fiu aproape de casă dacă, Doamne fereşte!, se întîmplă ceva.”

 

Exemplu

Naşul, Victor Becali, le-a urat lui Cristi şi Adelinei “Casă de piatră!”, fericire şi înţelegere. părintele spiritual a mărturisit că a avut întotdeauna o relaţie specială cu Chivu, un bărbat responsabil şi matur. La rîndul lui, Cristi Chivu a menţionat că îşi doreşte să ia în căsnicie exemplul naşilor, Victor şi Manuela Becali.

×
Subiecte în articol: observator chivu adelina