x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Casa de piatra, Iohanna si Mihaela!

Casa de piatra, Iohanna si Mihaela!

20 Sep 2004   •   00:00

Colega noastra Iohanna Onaca s-a casatorit sambata cu alesul Daniel Purdea, la Galati, chiar in ziua in care a implinit 25 de ani, ofiter al starii civile fiind insusi primarul. Mirii s-au cununat la Biserica Sfantul Nicolae si au petrecut pana dimineata la "Priza Dunarii".

Fericitii insuratei au si plecat intr-o caravana de redescoperire a Romaniei, idee pe care au considerat-o cea mai potrivita pentru "calatoria de miere".

O alta colega, Mihaela Suciu, si-a pus pirostriile in acest week-end. Mihaela si Arthur Suciu au facut cununia religioasa (caci pe cea civila au "comis-o" de mult) la Biserica Sf. Elefterie din Capitala. Am ajuns si noi la ora stabilita si chiar am avut parte de o surpriza. In fata bisericii era parcata o limuzina de toata frumusetea, numai ca din ea nu a coborat Mihaela noastra, cum am fi crezut. Insa mireasa mai frumoasa ca ea nu a fost duminica la Sf. Elefterie. Cu totii le uram insurateilor casa trainica si inspiratia de a pastra si imbogati spiritul nuntii lor in toti anii ce vin.

×
Subiecte în articol: observator