x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Castelul Bran organizează ceremonii speciale de Halloween

Castelul Bran organizează ceremonii speciale de Halloween

19 Oct 2011   •   17:03
Castelul Bran organizează ceremonii speciale de Halloween

Dansul ielelor, muzica tenebrelor, vinul sangeriu, vodca neagra, vizitarea Castelului fac parte din programul special organizat de Halloween (29 octombrie) la Castelul Bran. Sarbatorile se vor desfasura intre orele 20.00-02.00.

"Pe langa acestea, in Temnita Castelului se va putea servi un pahar cu vodca neagra adusa din Anglia iar in curtea interioara a Castelului, un pahar cu vin sangeriu din colectia de vinuri Chateau Bran. Cele mai originale costume ale participantilor vor fi premiate. Tinuta nu este obligatorie, dar la astfel de evenimente ar fi indicata o costumatie specifica pentru a da culoare manifestarii", a declarat Alexandru Priscu, organizatorul evenimentului.

Ca noutate la editia din acest an, in anumite incaperi ale Castelului vor fi cadouri, care vor putea fi cautate numai in momentul in care organizatorii vor anunta acest lucru fara a da indicii in acest sens, a mai spus Alexandru Priscu.

Biletul de intrare la manifestarea de Halloween costa 40 de lei pentru adulti si 20 de lei pentru studenti, iar ultima intrare este la ora 01.00.

Organizatorii manifestarii se asteapta la peste 1000 de participanti. La editia de anul trecut au fost 1080.

×