x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Castigatori "Vivere" - O luna de miere adevarata

Castigatori "Vivere" - O luna de miere adevarata

17 Aug 2004   •   00:00
Castigatori "Vivere" - O luna de miere adevarata

Doi bucuresteni, castigatori ai concursului "Vivere", organizat de Antena 1, urmeaza sa petreaca o saptamana de vis in orasul Como din Italia, locul unde se desfasoara si actiunea serialului difuzat de Antena1.

Mariana si Iordache Alexandru sunt cel de-al doilea cuplu castigator al concursului. Mariana lucreaza ca tehnician, iar Iordache face parte din Corpul de Gardieni Publici. Cei doi sunt parintii unor adolescenti de 16 ani, gemeni.

"Am fost desemnata castigatoarea concursului Vivere chiar de la prima extragere. Niciodata nu mi-a batut inima cu atata putere ca in acea dupa-amiaza. L-am sunat imediat pe sotul meu si l-am rugat sa se duca sa plateasca taxele nesesare pentru obtinerea pasapoartelor, fara sa-i spun motivul. Abia cand a sosit acasa i-am spus marea veste", spune Mariana. Iordache continua: "Este prima data cand iesim in afara granitelor tarii si avem mari emotii. De mult imi doream sa invat limba italiana si chiar mi-am cumparat carti si casete. Nu am pierdut nici un episod din serialul "Vivere" si am constatat chiar ca nu mai am nevoie de subtitrare - inteleg ce vorbesc personajele, asa ca sper sa ne descurcam si in Italia".

Totusi, cea mai emotionata este tot Mariana, care a facut bagajul cu cateva zile inainte. "Vineri seara am urmarit la "Observator" stirea despre primul cuplu care a plecat la Como. Am auzit ca ploiestenii implineau, chiar in ziua sosirii la Como, 25 de ani de casatorie. M-am gandit ca anul acesta facem si noi 20 de ani de mariaj, asa ca aceste sapte zile vor fi si pentru noi o luna de miere adevarata", spune Mariana. Pe langa cele sapte zile la Moltraiso Grand Hotel Imperial, de 4 stele, situat la 7 kilometri de Como, familia Alexandru a mai primit din partea Antenei 1 si 490 de euro, pe care vor sa-i cheltuiasca pe cadouri pentru baietii lor. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: observator