x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Căsuţa din Poveşti

Căsuţa din Poveşti

de Carmen Anghel    |    08 Iul 2011   •   13:21

Copii, Casuta din povesti si-a desferecat lacatul. Incepand de astazi,8 iulie, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, iubitorii de povesti sunt asteptati sa asculte, sa scrie sau sa spuna povesti la Casa Glod. In casuta sau pe tapsanul din fata ei.

Initiativa apartine doamnei director general al Muzeului doamna dr. Paula Popoiu, dar si noi partenerii acestui proiect, Jurnalul National si Editura Curtea Veche, avem o mare parte din "vin".

La deschiderea Casutei din Povesti am avut onoarea sa asistam la un program pregatit de o mare doamna a scenei romanesti, actrita Rodica Mandache, care, alaturi de studentii sai, a captat sufletele si ochisorii copiilor din Sat.

Pentru vinerea viitoare copiii au fost provocati sa scrie o poveste. Indraznetii vor fi premiati cu un loc gratuit la Tabara de Creatie Vara pe Ulita de anul viitor, apoi un alt premiu va consta in dramatizarea uneia dintre povesti, dar vor fi si trei premii in carti minunate.

Povesti, distractie, concursuri si multe premii va asteapta in fiecare vineri, de la ora 12 :00, pe timpul taberei de Creatie « Vara pe ulita », pana la 12 august. Va asteptam la Casuta din Povesti !

×