x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cătălin Voicu: "Nu sunt vinovat!"

Cătălin Voicu: "Nu sunt vinovat!"

09 Mar 2010   •   00:00

Senatorul PSD Cătălin Voicu îşi menţine poziţia exprimată încă de la începutul acestui scandal. "Nu sunt vinovat!", a declarat parlamentarul, pentru Antena 3, lăsând să se înţeleagă faptul că motivele pentru care se cere acum arestarea lui nu se află între coperţile dosarului penal de la DNA.

"Motivele pentru care se cere arestarea mea nu au legătură cu faptele descries între coperţile dosarului de anchetă. O să prezint amănunte în faţa Comisiei juridice, atunci când voi fi chemat", a precizat senatorul Voicu.

În apărarea lui, parlamentarul a invocat pe de o parte faptul că banii despre care se vorbeşte în ancheta DNA că ar fi fost bani pentru corupţie nu constituie altceva decât un împrumut, pentru care la dosar eistă şi probe. "Însă se susţine că e o faptă disimulată în împrumut, ceea ce nu este adevărat", a zis Voicu. O altă linie a apărării lui Cătălin Voicu a fost deschisă de senator prin comparaţie şI referiri la dubla măsură: "Vedeţi ce se înt~mplă în ţară, jaf naţional, spargerea banului public (...) Aţi mai văzut vreodată un parlamentar, un ministru, care a gestionat bani publici asupra căruia să se fi luat vreodată o asemenea măsură?! Eu sunt suspectat că aş fi luat nişte bani de la nişte privaţi. Dar nu sunt probe. Sunt nevinovat. Nu vi se pare că e vorba de un dublu standard, de o dublă măsură?". (V. Fotache)


×
Subiecte în articol: observator