x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cătălin Voicu rămâne în arest

Cătălin Voicu rămâne în arest

17 Noi 2010   •   12:38
Cătălin Voicu rămâne în arest
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, astăzi, menţinerea în stare de arest preventiv a senatorului Cătălin Voicu, în dosarul în care acesta a fost trimis în judecată alături de judecătorul Florin Costiniu şi de oamenii de afaceri Costel Căşuneanu şi Marius Locic.

"Instanţa constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Voicu Cătălin şi menţine această măsura preventivă. Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de inculpatul Voicu Cătălin. Respinge ca nefondată cererea de revocare a măsurii arestării preventive formulată de inculpatul Voicu Cătălin", se arată în decizia ÎCCJ, citată de Agerpres.

Magistraţii ÎCCJ au amânat ieri, pentru data de 12 ianuarie, audierea judecătorului Florin Costiniu şi a omului de afaceri Marius Locic, în dosarul senatorului Cătălin Voicu.

În aceeaşi zi, au fost audiaţi Cătălin Voicu şi omul de afaceri Costel Căşuneanu, timp de aproximativ 10 ore, în dosarul în care sunt acuzaţi de cumpărare şi trafic de influenţă.

La sfârşitul audierilor, judecătorii au discutat măsura arestării preventive a lui Cătălin Voicu, urmând să se pronunţe în privinţa cererilor acestuia de eliberare provizorie şi de judecare în stare de libertate.

×