x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul accidentului mortal din Berceni: lumea zice că şoferul BMW-ului a mai făcut 6 victime în „carieră”. Vezi ce răspunde Poliţia Rutieră

Cazul accidentului mortal din Berceni: lumea zice că şoferul BMW-ului a mai făcut 6 victime în „carieră”. Vezi ce răspunde Poliţia Rutieră

de Robert Veress    |    09 Iun 2012   •   13:09
Cazul accidentului mortal din Berceni: lumea zice că şoferul BMW-ului a mai făcut 6 victime în „carieră”. Vezi ce răspunde Poliţia Rutieră

Multa emotie zilele acestea in cartierul bucurestean Berceni, dupa accidentul in urma caruia si-a pierdut viata Andreea Cristina Gheorghe, 16 ani si jumatate. In loc de o nunta ca-n povesti, parintii i-au organizat fetei un priveghi de trei zile si trei nopti, cu corturi de nunta, berbec la protap si manele lacrimogene, ce va fi pomenit in cartier multa vreme de acum incolo.

A urmat o inmormantare aparent si mai fastuoasa. Intr-un comentariu postat pe Youtube, la videoclipul atasat articolului din Jurnalul National referitor la priveghi, de –probabil- o ruda foarte apropiata, posibil chiar unul dintre parinti, se spune ca Andreea a fost insotita, pe ultimul drum, de un ginere si de 40 de domnisoare de onoare. Daca berbecul la protap si manelele in timpul priveghiului nu sunt din traditia autohtona, este obicei romanesc, mostenit de la romani, ca, in cazul mortii, fetele tinere nemaritate sa fie imbracate si inmormantate in rochie de mireasa si sa aiba un alai ca de nunta.

Atat in comentariile la articolul din Jurnalul National, cat si in cartier, 'vocea strazii' sustine ca soferul care a accidentat-o mortal pe Andreea nu este la prima isprava de acest fel.

'Soferul vinovat a mai avut 6 accidente cu victime. Tatal tigan ii va scoate ochii, garantat - multi asa ar face. Fetita era OK, a murit fara vina ei. Pe calea Vacaresti «zebrele» nu sunt marcate corespunzator', spune Andrei, pe forum. Iar in Berceni, mai toti cei care au auzit de acest accident (si au auzit multe mii), au auzit si ca soferul care a lovit-o in plin pe Andreea e recidivist.

Insa, conform Politiei Rutiere, este vorba de un zvon fara acoperire.

'Va pot confirma ca numitul R.I., de 26 de ani, din Bucuresti, implicat in accidentul din data de 22 mai, de pe Calea Vacaresti, nu a mai fost implicat in accidente rutiere cu vatamare corporala, deci cu victime', ne-a declarat Ioana Stancu, purtator de cuvant al Politiei Rutiere.

Conform aceleiasi surse 'viteza autoturismului condus de R.I., un BMW seria 3, model 320, nu a fost stabilita de politistii care au efectuat primele cercetari la fata locului. Viteza va fi stabilita doar in urma unei expertize judiciare'.

Rudele victimei sustin ca politistii care au efectuat cercetarile in urma accidentului sustin ca viteza BMW-ului a fost de 60 de kilometri la ora. Aceleasi rude precizeaza, insa, ca, atat din declaratiile martorilor, cat si din violenta impactului (Andreea a fost proiectata in aer 6-7 metri), rezulta, clar, ca viteza limuzinei a fost mult mai mare.

In cazul in care ati fost martor si aveti mai multe informatii despre acest accident sau in cazul in care aveti mai multe informatii despre autorul acestuia, va rugam sa ne scrieti pe forum sau pe email, la adresa robert.veress@jurnalul.ro.

×