x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Ciorogărla: Interzişi la muncă

Cazul Ciorogărla: Interzişi la muncă

de Violeta Fotache    |    15 Ian 2010   •   00:00

Militarii cercetaţi în dosarul armelor de la Ciorogârla au eşuat în încercarea de a obţine schimbarea interdicţiei, astfel încât să se poată duce la serviciu.



Ei au cerut să li se modifice măsura interzicerii de a părăsi localitatea cu interdicţia de a nu părăsi ţara. "Situaţia s-a modificat radical faţă de data de 23 decembrie, când au primit interdicţia. Ulterior s-a stabilit că autorii furtului sunt alţii, cercetaţi de DIICOT în dosarul 200/P/2009. Apoi, buna desfăşurare a procesului penal nu presupune că ei nu trebuie să meargă la unitate, unde au fost chemaţi pentru a relua lucrul.

Tribunalul Militar a respins însă recursurile. Ei rămân cu interdicţia de a părăsi localitatea, astfel că nu vor putea merge la serviciu, pentru că au domiciliile în alte localităţi decât Ciorogârla", ne-a declarat avocata Alice Drăghici, unul dintre apărători în dosar. Militarii susţin că rechemarea la lucru echivalează cu faptul că Ministerul Apărării nu îi consideră vinovaţi. Decizia magistraţilor TMTB este definitivă.

×
Subiecte în articol: observator