x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul "Cocaina" - Robert Sandu isi asteapta sentinta

Cazul "Cocaina" - Robert Sandu isi asteapta sentinta

07 Dec 2004   •   00:00

Tribunalul Bucuresti se va pronunta peste o saptamana in cazul de trafic de cocaina instrumentat pe numele lui Robert Sandu, nepotul presedintelui FRF.

Click pentru a mari imaginea
VINA. Robert Sandu este consumator de droguri din 2002
Tanarul a fost trimis in judecata, alaturi de indianul Shailendra Tyagi, la jumatatea lunii octombrie, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc si se afla in arest preventiv de sase luni. In pledoaria finala, aparatorul lui Robert Sandu, Doru Viorel Ursu, a cerut instantei sa schimbe incadrarea juridica a clientului sau intr-o fapta mai usoara, detinere de droguri in vederea consumului. Avocatul a incercat sa-i convinga pe judecatori ca perioada petrecuta de nepotul presedintelui FRF dupa gratii este suficienta si ca ar fi nimerita o pedeapsa fara privare de libertate.

"Clientul meu a fost catalogat drept capul unei mari retele de traficanti, cand, de fapt, este judecat pentru doua grame de cocaina. Unde este aceasta retea si unde sunt cantitatile mari de droguri? Ori a contat doar faptul ca este nepotul presedintelui FRF?", a sustinut Doru Viorel Ursu. Potrivit rechizitoriului, tanarul a fost urmarit de mai multi investigatori sub acoperire inca din august 2003, pentru ca numele sau aparuse in anchetarea unei grupari de traficanti de droguri. Robert Sandu ar fi cazut in plasa investigatorilor si le-ar fi vandut acestora de doua ori cocaina. Tanarul a recunoscut in timpul anchetei ca este consumator din 2002 si, de asemenea, a sustinut ca vindea cateodata cocaina si lui Tiriac junior, trimis in judecata pentru detinere in vederea consumului. (Miruna Pasa)

×
Subiecte în articol: observator