x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul de la Caracal. SMS-ul care poate schimba totul. Ce s-a găsit în telefonul lui Gheorghe Dincă

Cazul de la Caracal. SMS-ul care poate schimba totul. Ce s-a găsit în telefonul lui Gheorghe Dincă

04 Aug 2019   •   12:36
Cazul de la Caracal. SMS-ul care poate schimba totul. Ce s-a găsit în telefonul lui Gheorghe Dincă
Sursa foto: colaj Antena 3

Jurnalista Andreea Sava a prezentat aseară în emisiunea „Descoperiți” de la Antena 3 un mesaj care poate schimba totul în acest dosar. Este vorba despre un sms găsit de anchetatori în telefonul lui Gheorghe Dincă, în care cineva i-a scris să elibereze fata. De altfel, în cazul Caracal există teoria că fetele ar fi fost racolate cu scopul de a fi vândute în străinătate.

 

„Știm că fata este la tine. Eliberează fata!”, i-ar fi scris cineva lui Gheorghe Dincă, susține Andreea Sava. Nu se știe dacă procurorii au descoperit persoana care i-a trimis acel SMS lui Dincă, dar cert este că dacă se confirmă informația dată aseară de Antena 3, ar schimba complet acest dosar.

 

„Putea să vină de la cineva din rețea sau putea să vină de la o autoritate (…) Au sfidat totul la vedere și e clar că e o protecție a acestor rețele care aduc mulți bani”, a declarat Norica Nicolai, politician și fost procuror.

×