x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Inimaroiu - Sechestru pe apartament

Cazul Inimaroiu - Sechestru pe apartament

12 Mai 2005   •   00:00

La numai o zi dupa ce procurorii l-au audiat si i-au adus la cunostinta acuzatiile, Adrian Inimaroiu, primarul Sectorului 4, refuza sa recunoasca faptul ca motivul prezentei sale la Parchet a fost punerea sa sub invinuire.

  • de MONICA C. ANDREI, MIRUNA PASA
  • El este cercetat pentru abuz in serviciu impreuna cu alte patru persoane care au facut parte din Comisia de vanzare-cumparare a spatiilor comerciale din cadrul pietelor Sector 4. Dosarul priveste atribuirea subevaluata a doua spatii comerciale din Aleea Castanilor si Piata Straduintei, prejudiciul fiind de 400.000 de euro. Ieri, Inimaroiu a organizat o conferinta de presa pentru a face pe inocentul.

    DECLARATIE. "Este pentru prima si singura data cand am fost invitat la Parchet. Vreau sa precizez ca ancheta vizeaza doar modul de evaluare si de interpretare a Legii 550. In ceea ce ma priveste, nu am fost invitat in calitate de invinuit, ci de martor. In acest moment exista doua rapoarte de expertiza contabila care se contrazic total", a spus edilul. El sustine ca in cele patru ore petrecute la Parchet nu a fost interogat, ci doar a oferit detalii privind modul de interpretare al legii privind vanzarea spatiului din Aleea Castanilor.

    Intr-un final, adevarul a iesit la iveala. Desi sustinea ca nu este sub nici o forma invinuit, el a recunoscut ca i s-a pus sechestru asigurator pe apartamentul sau. Ceea ce nu stie domnul primar este ca punerea sechestrului nu este posibila fara inceperea urmaririi penale.

    ×
    Subiecte în articol: observator