x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Radulescu - Nu a tras accidental

Cazul Radulescu - Nu a tras accidental

de Radu Crivat    |    06 Iul 2006   •   00:00

Specialistii din cadrul IGPR care au finalizat expertiza fizico-chimica si balistica in cazul lui Alexandru Radulescu, presedintele Sindicatului Fotbalistilor, arestat preventiv pentru impuscarea unui tanar pe marginea Lacului Vacaresti, de langa Targoviste, au stabilit ca arma nu s-a descarcat accidental, ea fiind armata de mai multe ori. Rezultatul expertizei a fost trimis procurorilor Parchetului instantei supreme.

INTENTIONAT. Dupa ce au studiat expertiza balistica, specialistii au apreciat ca pozitia armei indica intentia agresorului de a comite fapta. Pe scurt, arma nu s-a descarcat, asa cum a sustinut Radulescu, ci pur si simplu a tras. Potrivit raportului de constatare medico-legala asupra plagii impuscate a lui Constantin Radulescu, directia de tragere a putut fi dinspre stanga, distanta de tragere fiind de 50-60 de centimetri.

GRAV. Starea lui Constantin Radulescu, internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, s-a agravat si mai mult, barbatul fiind supus unor noi investigatii, deoarece are febra. Medicii au sperat ca tratamentul cu antibiotice va duce la o ameliorare a starii tanarului, dar acest lucru nu s-a intamplat. Victima va ramane cu o infirmitate permanenta prin lipsa de substanta osoasa craniana. (Radu Crivat)

×
Subiecte în articol: observator