x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce a decis Curtea de Apel București în privința lui Sorin Oprescu

Ce a decis Curtea de Apel București în privința lui Sorin Oprescu

14 Sep 2015   •   20:55
Ce a decis Curtea de Apel București în privința lui Sorin Oprescu
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Curtea de Apel Bucureşti a respins luni contestaţia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi a decis ca acesta să rămână în arest preventiv, într-un dosar în care este acuzat de DNA de luare de mită.

Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondată contestaţia lui Oprescu şi a menţinut decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile, dată pe 7 septembrie de Tribunalul Bucureşti.

Decizia este definitivă.

Procesul a durat aproximativ şapte ore, iar la final avocatul lui Oprescu, Alexandru Chiciu, a dezvăluit că primarul a declarat în sala de judecată că nu a luat niciodată mită şi că a fost avertizat de foarte mult timp că i se pregăteşte ceva.

"Sorin Oprescu s-a poziţionat foarte bine în cadrul procesului. S-a referit la faptul că niciodată nu a pretins, direct sau indirect prin intermediari, mită de la niciun fel de persoană. Niciodată nu a cunoscut provenienţa sumelor de bani. Sunt susţinerile domnului Oprescu din primul moment, dinainte ca noi, avocaţii, să gândim o strategie de apărare", a declarat Chiciu.

Avocatul a adăugat că Sorin Oprescu a fost avertizat "din foarte multe surse" că i se pregăteşte ceva.

×