x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce făcea Rodica Culcer pe Facebook, în timpul discursului preşedintelui Băsescu. (Vezi FOTOGRAFIILE ataşate)

Ce făcea Rodica Culcer pe Facebook, în timpul discursului preşedintelui Băsescu. (Vezi FOTOGRAFIILE ataşate)

26 Ian 2012   •   07:16
Ce făcea Rodica Culcer pe Facebook, în timpul discursului preşedintelui Băsescu. (Vezi FOTOGRAFIILE ataşate)

In timpul discursului de ieri al presedintelui Basescu, pensionara Rodica Culcer, titulara a doua abuzive contracte de munca in TVR care insumeaza peste 100 de milioane de lei vechi net lunar, facea activism basist pe facebook.

O eminenta profesionista neimplicata politic, in discursurile autolaudative despre ea, share-uia o fotografie de pe wall-ul altui apolitic consacrat, Sorin Ionita, de la Societatea Academica Romana (a vestalei neutralitatii Alina Mungiu), modificata in photoshop, cu Crin Antonescu pe post de Alof Hitler. Si, cateva minute mai incolo, Culcer se intreba, cu iz retoric, sustinuta fiind de fostul secretar de stat Floare Comsa (de la Ministerul Educatiei) daca nu cumva Dan Voiculescu orchestreaza o lovitura de stat.

25.01.2012

Rodica Culcer ocupa in continuare scaunul de la sefia stirilor TVR in ciuda faptului ca, pe 18 ianuarie 2012, Consiliul de Administratie (CA) al institutiei a hotarat, cu sapte voturi "pentru": "incetarea delegarii mandatului Rodicai Culcer pe postul de director interimar al Directiei Emisiuni Informative si Sport". Pentru a mai trage de timp, invocand ca aprobarea "angajarii si concedierii personalului societatii" este atributia exclusiva a directorului general al TVR, Alexandru Lazescu a informat Consiliul de Administrati ca votul dat pe aceasta hotarare va fi supus unei analize privind temeiul juridic, iar rezultatul analizei va fi comunicat Consiliului de Administratie in urmatoarea sa sedinta, din 26.01.2012 (astazi).

In asteptarea deciziei, cu justificarea ca decizia administratiei TVR echivaleaza cu "presiuni politice inacceptabile intr-un stat civilizat" si ca e o victima a opozitiei, Rodica Culcer a dat frau liber sentimentelor sale pro-basiste si face propagana organizata (si) pe retelele sociale.

UPDATE 26.01.2012, ora 13:40 - Sedinta Consiliului de Administratie, programata pentru astazi si dedicata (intre altele) prezentarii analizei juridice a situatiei (multi)contractuale a pensionarei Rodica Culcer, nu s-a mai desfasurat deoarece reprezentantii Puterii au acuzat PSD ca "politizeaza TVR si da stenogramele la presa". In fapt, este vorba de supararea activistilor politici portocalii ca Jurnalul National a prezentat, in exclusivitate, stenograma undei sedinte de CA in care s-a confirmat dezastrul financiar al TVR (100 de milioane de euro gaura) si veniturile nesimtite ale unor realizatori de emisiuni fara politice de proslavire a regimului ale caror audiente nici macar nu sunt masurate.

×