x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spun medicii despre evoluţia stării de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Tânărul nu a depăşit zona riscului vital

Ce spun medicii despre evoluţia stării de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Tânărul nu a depăşit zona riscului vital

09 Sep 2019   •   14:16
Ce spun medicii despre evoluţia stării de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Tânărul nu a depăşit zona riscului vital

Spitalul Universitar de Urgenţă Elias face precizări în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, implicat duminică într-un accident rutier, reprezentanţii unităţii medicale apreciind că acesta nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă, evoluţia fiind "lent favorabilă".

"Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă", precizează sursa citată.

Mario Iorgulescu a fost implicat, duminică, într-un accident rutier produs pe şoseaua Chitilei, soldat cu un mort.

În timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile.

"Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea autoturism şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, fiindu-i recoltate probe biologice", a informat Brigada Rutieră. AGERPRES

×
Subiecte în articol: mario iorgulescu