x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cea mai frumoasă amintire a lui Oprescu din studenţie

Cea mai frumoasă amintire a lui Oprescu din studenţie

12 Mai 2012   •   17:32

Sorin Oprescu, a declarat ca cea mai frumoasa amintire a sa din studentie este cea cand ii batea la fotbal pe toti redactorii-sef de la ziare, el mai precizand ca, "daca batranetea ar putea si tineretea ar sti, lucrurile ar merge fantastic".

"Numai la forbal puteam sa ii bat, ca sunt de-o seama cu mine. Jucam in Regie, in spate, era un teren", a spus el, intrebat, inainte de a intra la Congresul Studentilor din Romania, care este cea mai frumoasa amintire a sa din perioada studentiei.

Chestionat daca acum studentia e diferita de cea din timpul sau, primarul Capitalei a raspuns afirmativ, el explicand ca este diferita din punct de vedere al infrastructurii si pentru faptul ca studentii de acum sunt mai destepti decat au fost cei din generatia sa.

"Nu este niciun compliment. Cand zic destepti - informati, la zi. Nu mai stau in pozitie de drepti. Nimic nu poti sa faci in pozitia de drepti sau in pozitia ghiocelului", a adaugat Oprescu.

Intrebat despre situatia actuala, in care absolventii nu reusesc sa isi gaseasca un loc de munca, Sorin Oprescu a aratat ca sunt multi "zapauci" care vorbesc despre "rolul minimal al statului" si despre faptul ca statul nu trebuie sa se amestece. "Cine are grija sa le faca locuri de munca, cine are grija sa le planifice dezvoltarea aceasta? Ei singuri nu pot sa faca", a afirmat edilul.

"Una si cu una fac doua. E un proverb: daca batranetea ar putea si tineretea ar sti, ar merge lucrurile fantastic", a mai spus Sorin Oprescu.Mediafax

×