x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cel mai lung mărţişor uman

Cel mai lung mărţişor uman

03 Mar 2011   •   20:06

Pe 1 Martie, Antena 1 a dat startul "primăverii la maxim". Peste 5.000 de români s-au alăturat vedetelor Antenei 1 în Iaşi, Cluj şi Bucureşti pentru a forma cel mai lung şnur de mărţişor.

Alte zeci de mii au asistat la eveniment, iar Antena 1 i-a răsplătit cu 15 televizoare LCD full HD. Primul care a răspuns prezent la invitaţia Antenei 1 a fost Iaşiul, oraşul în care Răzvan şi Dani au fost responsabilii cu distracţia.

Numărul celor care au trecut pe 1 Martie prin Iulius Mall a ajuns la 30.000, iar la şnur au participat peste 1.500 de ieşeni. A ur­mat apoi Clujul. Dan Capatos,  responsabil cu distracţia, nu a venit singur, ci însoţit de fru­moa­­sele sale asistente. Clujenii s-au mobilizat, au arătat că sunt fideli postului Antena 1 şi au re­u­şit să se menţină la standardul im­pus de ieşeni.

În Iulius Mall din Cluj au fost peste 40.000 de oameni, dintre care aproape 2.000 au îmbrăcat tricouri roşii şi albe. Seara s-a încheiat în Bu­cu­reşti, în Afi Palace Cotroceni – Mega Fun. Românii prezenţi l-au avut alături pe Răzvan Po­pes­cu (Radio Zu), iar imediat după ora 19:00 li s-a alăturat Si­mo­na Gherghe. Tricourile albe şi roşii pregătite de Antena 1 nu au fost suficiente, de vreme ce traficul din mall a fost de 75.000 de oameni, dintre care 2.000 au participat la eveniment. (C.S.)

×