x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cele mai BÂNTUITE CASE. Poveştile şi legendele din spatele unor clădiri celebre

Cele mai BÂNTUITE CASE. Poveştile şi legendele din spatele unor clădiri celebre

28 Sep 2012   •   05:41
Cele mai BÂNTUITE CASE. Poveştile şi legendele din spatele unor clădiri celebre

Desi multa lume nu crede in strigoi, fantome sau spirite nu se poate nega faptul ca, de-a lungul timpurilor, din ce in ce mai multi oameni care au vazut astfel de naluci vin cu marturii greu de ignorat. Va invitam sa descoperiti povestile celor mai celebre case bantuite. Unele s-ar putea sa va suprinda.

In mod ironic, cea mai celebra cladire din lume este, de asemenea, si cea mai bantuita, potrivit Oddee. Ganditi-va la asta: daca ati fi presedintele celui mai puternic stat din lume, nu ati dori sa ramaneti in aceasta functie cat mai mult timp posibil?

Primul presedinte care a locuit aici a fost John Adams, si potrivit mai multor marturii, el a ramas aici de atunci. Sotia sa, Abagail, continua si ea sa se simta ca la ea acasa, si au existat rapoarte care povestec ca spiritul ei a fost vazut ducand lenjerie de pat in camerele din estul cladirii.

Andrew Jackson, Dolly Madison si desigur, Abraham Lincoln, sunt aici, numeroase aparitii ale lui Lincoln fiind observate de-a lungul anilor. Se spune ca Winston Churchill a refuzat sa mai petreaca inca o noapte la Casa Alba dupa o intalnire cu o fantoma. Daca nu credeti ca e adevarat, uitati-va la o imagine cu orice presedinte american inainte si dupa ce si-au terminat mandatul - toti au parul gri. Ar putea fi de la a vederea unui spirit?

VEZI SI ALTE CASE BANTUITE CELEBRE pe RTV.NET

×
Subiecte în articol: casa bantuita