x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Celebrii fii ai primarului din Deta şi ceilalţi prieteni de scandal - cap de listă la primit locuinţe ANL

Celebrii fii ai primarului din Deta şi ceilalţi prieteni de scandal - cap de listă la primit locuinţe ANL

26 Aug 2012   •   13:10
Celebrii fii ai primarului din Deta şi ceilalţi prieteni de scandal - cap de listă la primit locuinţe ANL

Celebrii fii ai primarului PD-L din Deta, Bogdan si Calin Roman, cat si ceilaltii membrii ai grupului care au provocat scandalul monstru care i-a facut cunoscuti in intreaga tara, vor beneficia de locuinte ANL - informeaza pressalert.ro.

Acestia apar pe primele locuri in anexele hotararii de consiliu local care va fi votata in cadrul sedintei de luni prin care se stabileste cine va primi cu chirie locuinta de la stat cu o camera sau doua, avand ulterior posibilitatea sa o cumpere.

Conform anexelor care cuprind listele cu beneficiari, in cazul locuintelor cu doua camere, primul pe lista este Bogdan Roman, care are cel mai mare punctaj – 61. Fratele sau, Calin Roman, este pe pozitia a doua, cu 56 de puncte. De asemenea, chiriasi ANL vor fi si prietenii lor cu care au fost arestati – Valentin Stramtu si Radu Stramtu.

Dintre toti cei care vor sta in locuinte ANL doar fiii primarului au obtinut cinci puncte la criteriul “tineri evacuati din case nationalizate'.

Vezi aici ce spune tatal-primar

×