x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Centrele de recoltare din Capitală pentru pacienți cu simptome de COVID-19, deschise până la ora 20

Centrele de recoltare din Capitală pentru pacienți cu simptome de COVID-19, deschise până la ora 20

26 Ian 2022   •   09:40
Centrele de recoltare din Capitală pentru pacienți cu simptome de COVID-19, deschise până la ora 20

Centrele de recoltare a probelor biologice de la persoanele din București cu simptomatologie sugestivă pentru SARS-Cov-2 sunt deschise între orele 10.00 - 20.00, informează Ministerul Sănătății.

La solicitarea ministrului Sănătății, prof.univ.dr. Alexandru Rafila, au fost deschise 28 centre de recoltare a probelor biologice în mai multe spitale bucureștene.

Aceste centre au fost deschise pentru reducerea timpului de așteptare și asigurarea accesului mai rapid la servicii medicale pentru pacienții COVID-19.

„Persoanele cu simptomatologie specifică infecției SARS-CoV-2 care nu reușesc să contacteze medicul de familie, pot solicita testarea la call center-ul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, la numarul 021-9462 sau prin platforma online la adresa https://dspb.ro/formular-programare-test-covid-19/. DSPMB va emite solicitanților dovada înregistrării prin e-mail/sms. Aceasta va fi prezentată la centrul de recoltare. Fără această dovadă, recoltarea probelor pentru testul RT-PCR, nu se va efectua”, anunță MS.

Centrele de recoltare a probelor biologice sunt deschise între orele 10.00 și 20.00.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: centre recoltare