x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cerbul de Aur - Pink a hranit cainii din parcare

Cerbul de Aur - Pink a hranit cainii din parcare

22 Iul 2004   •   00:00

Pink a ajuns in Romania cu trei ore intarziere, pentru ca a fost tinuta la vama din Serbia aproximativ 10 ore.

DANA ANDRONIE

Pe drum, cantareata s-a oprit la un restaurant aflat la 12 km de Pitesti, unde a hranit cateii din parcare cu pulpe de pui prajite. Pink (foto) a mers spre Brasov, cu 80 de km/h, intr-o coloana in care s-au incadrat doua autocare, tirul cu echipamente, echipa TVR, echipajul de politie si echipajul de la LIS-DET. Probleme la vama, de data aceasta in Romania, a avut si Jin Haixin, reprezentanta Chinei. Ea a ajuns la Brasov ieri noapte, la ora 1:00, si nu a vrut sa se lase filmata, motivand ca este obosita.

PRIMII 13. Pe scena Cerbului de Aur din acest an vor urca 27 de prezentatori, toti vedete ale TVR, de la Raluca Moianu la Vlad Enachescu. In aceasta seara, de la ora 21:00, intra in competitia pentru marele trofeu 13 concurenti: Mandinga (Romania), Soca Girlz (Olanda), Ewert Sundja (Estonia), Nelly (Moldova), Karma (Croatia), Nina Nikolina (Bulgaria), CIX (Italia), Angelica Ganea (Canada), Eleonor (Malta), SPIN (Romania), Alibi (Ucraina) si Slang (Romania). Conform unei informatii de ultima ora, la gala de premiere de sambata seara este asteptat si premierul Adrian Nastase.

ANTITERO

Jandarmeria brasoveana va lua masuri speciale de securitate la Cerbul de Aur editia 2004 ca "urmare a influentei presiunii teroriste la nivel international si a anvergurii festivalului", precizeaza un comunicat de presa al acestei institutii. Toate bagajele spectatorilor vor fi controlate de cele patru baraje de control ale jandarmilor amplasate pe fiecare cale de acces la festival. Cei peste 450 jandarmi imobilizati pentru eveniment vor avea tinute civile si vor purta ecusoane fluorescente.

×
Subiecte în articol: observator