x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cerbul de Aur - Televiziunea Romana, santajata de Mel C, Michael Bolton si de St

Cerbul de Aur - Televiziunea Romana, santajata de Mel C, Michael Bolton si de St

23 Iul 2004   •   00:00

Organizatorii Festivalului de la Brasov au anuntat, in sfarsit, ceea ce toata lumea stia deja: Ronan Keating nu vine la Cerbul de Aur. Irina Radu a declarat ieri, la conferinta de presa, ca starea sanatatii cantaretului este critica. Diagnosticul: o toxiinfectie din cauza unui tratament cu antibiotice gresit administrate.

NEGOCIERI. Ca oricarei vedete de talie internationala, lui Keating i-a fost virat onorariul intr-un cont bancar, urmand sa primeasca banii abia dupa ce va canta. Cu alte cuvinte, "o suma babana" de verzisori sau de euroi sta blocata la banca. Ce le ramane organizatorilor de facut? Sa vina cu o rezerva. Rezerva care costa de doua ori mai mult decat starul Ronan. Vai de steaua Cerbului! "Suntem in discutii cu Mel C, de la Spice Girls, cu Michael Bolton si cu Status Quo. Sunt smecheri si profita din plin de aceasta situatie. Mai sunt doar cateva zile pana la spectacol", a recunoscut Irina Radu, directorul Departamentului de Evenimente Speciale TVR. Organizatorii incearca sa iasa cat mai bine din aceasta incurcatura. In mod normal, Ronan ar trebui sa returneze onorariul, pentru ca TVR sa aiba banii lichizi pentru a cumpara una bucata (sau, ma rog, o jumatate) vedeta de rezerva. Dar Keating si-a exprimat dorinta sa vina totusi la Brasov. "In functie de reactia publicului, vom decala concertul pentru la toamna", a declarat Irina Radu. Presedintele Televiziunii Romane a pus punctul pe "i": "Daca cele trei vedete nu mai scad din pret, vom renunta la ele". Totusi, "rezervele" sunt mult mai cunoscute decat "starul" Ronan. Asa ca e posibil ca o trupa mioritica sa apara pe lista de rezerva. Vom trai si vom vedea cine va iesi invingator din aceste negocieri. Bineinteles ca show-ul "must go on". Astfel ca Nino D’angelo se lanseaza (cu albumul) astazi, la Libraria "Sf. Iosif" din Brasov, la 15:30.

PETRECERE CU DJ. Inainte de a sosi in Romania, Pink a cerut organizatorilor sa-i gaseasca un club cu un DJ experimentat. Desi era franta de oboseala, cantareata a onorat invitatia de a participa la o petrecere in cel mai luxos club din Brasov, Fashion Club. A tras un pui de somn, in hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov, unde a fost cazata si si-a facut aparitia la Fashion Bar in jurul orei 1:00 dimineata. S-a zbantuit doua ore, ca doar nu degeaba patronul a deschis clubul special pentru ea. Oricum, a fost rasplatit din plin. Mai multe personalitati i-au trecut pragul. Incepand cu Irinel Columbeanu, Dan Bittman, Irina Radu si terminand cu Adrian Enache si Iuliana Marciuc. Pink si-a incarcat bateriile cu galoane de sucuri naturale din fructe de padure si cu pudra de zer proteica, 100%. Or fi ajutat-o si plantele vii din cabina, pe care le-a cerut, in mod special, organizatorilor.

PATRIOTISM. Fosta sotie a lui Doru Octavian Dumitru, Angelica Ganea, ne-a marturisit ca si-a dorit foarte mult sa participe la Cerb din partea Romaniei. "Am incercat sa cant pentru Romania, dar mi s-a spus ca nu se poate. Am acceptat sa particip pentru Canada, dar nici 1% nu simt ca reprezint aceasta tara." S-a multumit doar cu atat, pentru ca si-a vazut visul implinit. "N-am putut ajunge pana acum la Cerb. N-am fost lasata. Doua vedete erau prea multe in familie. Daca eram acum cu Doru, n-as fi putut participa la Festival", ne-a declarat Angelica. Oricum, este sustinuta de actualul sau sot, care e si impresarul ei. Cantareata a sosit la Brasov impreuna cu fetita sa de un an si trei luni.

In drum spre Brasov, mezina a cantat de mama focului. Doar asa, ca sa demonstreze ca se trage dintr-o familie de muzicieni. (Dana Andronie)

CUPLU

Iuliana Marciuc a fost regina noptii. De miercuri. La petrecerea din Cetate. Vedeta nu l-a scapat din ochi pe Adrian Enache. Se vedea de la o posta cine era "de vina" pentru starea de beatitudine. N-a stat locului nici o clipa. A cochetat cu toti invitatii pana s-a ametit. Poate si paharul (mereu plin) o fi avut vreo contributie. La plecare, era cat pe-aici sa pice in nas. E obositor sa fii toata ziulica pe tocuri. Cavalerul salvator a fost… Enache. Cantaretul si-a suit printesa intr-un Opel si a dus-o prin padure pana-n Poiana. La hotelul Piatra Mare. Cand a coborat din masina, Adrian a profitat de bezna si a mangaiat-o tandru pe Iuliana. Mana i-a alunecat direct sub fusta. Ops!
×
Subiecte în articol: observator