x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cetăţean danez de origine română, jefuit chiar de propriii săi prieteni

Cetăţean danez de origine română, jefuit chiar de propriii săi prieteni

06 Ian 2013   •   11:11
Cetăţean danez de origine română, jefuit chiar de propriii săi prieteni

Un cetăţean danez de origine română a fost jefuit de doi indivizi mascaţi, care au pretins că sunt poliţişti. Bărbatul petrecea cu doi prieteni, în apartamentul unuia dintre aceştia, aflat în sectorul 5, când hoţii au intrat în apartament şi au furat un ceas şi un inel cu diamante, evaluate la 30.000 de euro. Anchetatorii au descoperit că hoţii erau complicii bărbaţilor cu care petrecea danezul şi au reuşit să-i prindă pe toţi cei implicaţi.

 
Danezul de origine română a venit în ţară pentru a petrece Sărbătorile alături de câţiva amici. Cheful acestora a depăşit însă limitele legii, bărbaţii consumând inclusiv droguri la petrecere, moment în care s-au trezit peste ei în casă cu doi indivizi cu cagule, care au pătruns în partament pretinzând că sunt poliţişti.
 
După jaf, care s-a produs în seara zilei de 3 ianuarie, victimele au chemat poliţia, care a demarat cercetări în cauză. Anchetatorii au descoperit însă că cei doi bărbaţi care petreceau cu cetăţeanul danez erau, de fapt, complicii hoţilor, chiar ei fiind cei care au "vândut" pontul. Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 43 de ani, cunoscuţi ca având antecedente penale, au fost reţinuţi şi se află în arestul Poliţiei Capitalei.

×
Subiecte în articol: jaf ceas inel falsi politisti