x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CEZ întrerupe furnizarea energiei electrice cinci zile în 9 localităţi pentru modernizarea reţelei

CEZ întrerupe furnizarea energiei electrice cinci zile în 9 localităţi pentru modernizarea reţelei

de Agerpres    |    26 Feb 2012   •   07:44
CEZ întrerupe furnizarea energiei electrice cinci zile în 9 localităţi pentru modernizarea reţelei

Alimentarea cu energie electrica se va intrerupe in perioada 27 februarie - 2 martie la consumatorii casnici si operatorii economici din localitatile Buzescu, Suhaia, Peretu si Baneasa din judetul Teleorman, informeaza Departamentul de relatii publice al Companiei CEZ Romania.

Conform sursei citate, de asemenea, in intervalul 27-29 februarie se intrerupe furnizarea energiei electrice in municipiul Rosiorii de Vede (partial).

Restrictii in alimentarea cu energie electrica sunt prevazute luni in localitatile Gratia, Sarbeni, Soimu si Silistea, marti urmand a fi incluse in acest program Zimnicea (partial), Vartoape si Calinesti, iar miercuri comuna Smardioasa.

Cauza acestor intreruperi o constituie lucrarile de modernizare programate la retelele electrice din judetul Teleorman pentru cresterea gradului de siguranta si continuitate in procesul distributiei energiei la clientii CEZ.

In cursul saptamanii urmatoare programul prevede efectuarea unor astfel de lucrari zilnic, in intervale cuprinse intre orele 8,00 - 18,00, mai precizeaza sursa citata.

×