x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cezar Măgureanu: Nu mi-e teamă de nimic. Nu am comis faptele de care sunt acuzat

Cezar Măgureanu: Nu mi-e teamă de nimic. Nu am comis faptele de care sunt acuzat

de Mediafax    |    26 Iul 2012   •   12:38
Cezar Măgureanu: Nu mi-e teamă de nimic. Nu am comis faptele de care sunt acuzat

Senatorul Cezar Magureanu a declarat, la iesirea din sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), ca nu este treaba lui ce afaceri deruleaza ginerele sau si ca nu se teme de absolut nimic in legatura cu acuzatiile care i se aduc, intrucat nu a comis asemenea fapte.

Cezar Magureanu a stat peste o ora la sediul DIICOT. El le-a spus jurnalistilor ca nu a dat o declaratie in fata procurorilor si ca va reveni in acest sens "saptamana viitoare".

Intrebat cum comenteaza acuzatiile care i se aduc, precum si arestarea ginerelui sau, Magureanu a raspuns: "Este treaba ginerelui meu ce face". Senatorul a adaugat ca nu ii este teama de nimic, pentru ca el nu are nicio legatura cu acuzatiile din dosarul de evaziune fiscala.

Cand jurnalistii l-au intrebat despre posibilele legaturi ale fiicei si ginerelui sau cu fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, Magureanu a refuzat sa mai faca declaratii, solicitand insistent sa-i fie lasata familia in pace.

Unul dintre avocatii care l-au insotit, Florin Nedelcu, a spus, dupa ce Magureanu s-a urcat in masina, ca acesta este invinuit, fara a preciza faptele de care il acuza procurorii DIICOT. Avocatul a precizat ca Magureanu va reveni "saptamana viitoare" la DIICOT, cand va da o declaratie in fata anchetatorilor.

Senatorul Cezar Magureanu s-a prezentat la DIICOT dupa ce a fost citat pentru a fi audiat ca invinuit in dosarul de evaziune fiscala, in care sunt acuzati ginerele si fiica lui, Octavian Grecu, zis "Butoane" si sefi din ANAF.

Procurorii DIICOT il acuza pe senatorul Cezar Magureanu ca i-ar fi sprijinit in activitatea infractionala pe ginerele si fiica sa, Sorin Adrian si Raluca Livia Ioana Gazdac. Cezar Magureanu este cercetat intr-o cauza separata, data fiind calitatea acestuia de senator.

×