x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR Ieftineşte biletele pentru trenurile InterCity

CFR Ieftineşte biletele pentru trenurile InterCity

26 Feb 2013   •   16:30
CFR Ieftineşte biletele pentru trenurile InterCity
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images
Călătoriile pe distanţe scurte şi medii cu trenurile InterCity vor fi mai ieftine cu până la 28,5%, începând cu data de 1 martie 2013, se arată într-un comunicat al CFR Călători.
Totodată, tarifele călătoriilor pe distanţe lungi se repoziţionează în piaţă, păstrându-se avantajul competitivităţii transportului feroviar de călători. Prin Hotărârea de Guvern nr. 33/2013 s-a modificat metodologia de acordare a compensaţiei în transportul feroviar de călători prin reorientarea către transportul cu caracter social asigurat prin trenurile InterRegio şi Regio.

InterCity este oferta de transport feroviar de călători a CFR Călători, prin care pasagerii beneficiază de cea mai completă şi modernă gamă de servicii şi confort pe întreaga durată a călătoriei la bordul trenurilor. Parcul de material rulant care deserveşte trenurile InterCity este integral nou construit şi îndeplineşte în totalitate condiţiile de interoperabilitate, folosind cele mai moderne şi sigure soluţii şi tehnologii, permiţând dezvoltări viitoare de noi servicii la bord.

Pentru oferta de transport cu trenurile InterRegio şi Regio tarifele de călătorie nu suferă modificări.

×
Subiecte în articol: cfr intercity ieftinire