x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cheloo, supãrat pe un concurent X Factor: „N-ai ţinut cont de regula mea!”

Cheloo, supãrat pe un concurent X Factor: „N-ai ţinut cont de regula mea!”

12 Oct 2013   •   11:36
Cheloo, supãrat pe un concurent X Factor: „N-ai ţinut cont de regula mea!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Nici Delia n-a scãpat mai uşor: „Regia, 2 metri de sârmã, o leg eu de scaun!”

Audiţiile pentru cel de-al treilea sezon al supershow-ului X Factor, difuzat în fiecare duminicã, de la 20:30, la Antena 1, au adus în faţa juriului o mulţime de concurenţi talentaţi, veniţi de pe patru continente ale lumii. Printre ei şi Ejiohou Chris, din Nigeria, student la Medicinã în România. Curioşi din fire, prezentatorii l-au întrebat imediat ce specializare va urma, iar în momentul în care Chris le-a mãrturisit cã nu ştie încã ce sã aleagã, dintre cardiologie şi ginecologie, Rãzvan l-a sfãtuit îndatã: „Ginecologie sã fie!”.

Nici pe scenã nu i-a fost mai uşor, Dan Bittman, întrebându-l la ce echipã joacã: „Arãtaţi ca un fotbalist!” i-a mãrturisit juratul X Factor. „Am venit pentru cã îmi place foarte mult muzica, fac rapp în fiecare zi” le-a spus concurentul juraţilor, înainte de a-şi începe prestaţia pe scena X Factor. Din pãcate însã, Cheloo s-a supãrat foarte tare pe el: „N-ai ţinut cont de regula mea! Dacã eşti un rapper adevãrat, îţi faci propriile versuri!”. Delia a încercat sã îi ia apãrarea şi sã îl susţinã pe Chris, dansând alãturi de el, gest ce l-a enervat şi mai tare pe Cheloo: „Regia, 2 metri de sârmã, o leg eu de scaun!”.

Ce se va întâmpla cu tânãrul concurent, dacã va trece sau nu de audiţiile X Factor, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:30, în cel de-al patrulea episod al super show-ului difuzat la Antena 1.

×
Subiecte în articol: cheloo x factor Delia