x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Chitaristul trupei Hara, agresat şi reţinut abuziv de jandarmi

Chitaristul trupei Hara, agresat şi reţinut abuziv de jandarmi

16 Ian 2012   •   12:44
Chitaristul trupei Hara, agresat şi reţinut abuziv de jandarmi

Valentin Musat, chitaristul trupei Hara, a fost agresat si retinut abuziv de jandarmi, duminica, in jurul orei 22:30, in Piata Romana, unde acesta locuieste. Flavius Buzila, solistul formatiei, spune ca Musat a fost dus la sectia de Politie Ghencea, unde a fost anchetat si amendat.

"COLEGUL NOSTRU, VALENTIN MUSAT- AGRESAT SI RETINUT ABUZIV DE CATRE JANDARMI!!! Aseara, in jurul orei 22,30, in timp ce se intorcea acasa de la un concert, a fost bruscat si retinut de catre jandarmi in zona Piata Romana - unde nu se intampla nimic -, dus la sectia de Politie Ghencea, anchetat, jignit si agresat fara motiv pana la 5,30 dimineata!!! Explicatiile logice au fost in zadar, in plus i s-a aplicat si o amenda de 200 ron pentru tulburarea GRAVA a ordinii publice!!! ATENTIE, colegul nostru NU a perticipat la protest, NU a avut o atitudine agresiva fata de jandarmi, NU A AVUT NICO LEGATURA CU INCIDENTELE!! Asta este felul in care Jandarmeria isi face norma de retineri pentru a-si arata 'competenta' in timp ce ultrasii se plimba nestingheriti si se lauda de zor pe Facebook cu faptele lor! RUSINOS!!!", au precizat reprezentantii formatiei pe Facebook.

Liderul trupei Hara a declarat, pentru Mediafax, ca Valentin Musat este inca in stare de soc. "Nu a fost vorba de o agresiune foarte dura, dar este foarte socat. Abia se aduna. Este primul incident de genul acesta care i se intampla. Nu l-a crezut nimeni ca el chiar in zona Piata Romana locuieste si nici ca nu a fost implicat in proteste. L-au urcat imediat in duba", a mai spus Flavius Buzila. El a precizat ca, alaturi de Valentin Musat, au mai fost ridicate in acelasi timp alte persoane. "Erau vreo 30 de persoane. Initial, i-au dus la sectia de politie de la 1 Mai, dar pentru ca acolo era plin, i-au dus la sectia de Politie Ghencea", a explicat Flavius Buzila.

El a precizat ca Valentin Musat nu a semnat procesul verbal prin care i s-a aplicat amenda de 200 de lei pentru tulburarea grava a ordinii publice. (V.M.)

×
Subiecte în articol: buzila facebook trupa hara valentin musat