x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci accesorii din garderoba femeilor care ar trebui să dispară

Cinci accesorii din garderoba femeilor care ar trebui să dispară

18 Mai 2015   •   19:03
 Cinci accesorii din garderoba femeilor care ar trebui să dispară
Ciorapii de nylon ţin cald, provoacă mâncărimi şi arată urât în zona mijlocului. În urmă cu 75 de ani au revoluţionat moda feminină iar la momentul actual par a reveni iar la modă. Cu toate astea ciorapii de naylon nu sunt practici şi ar trebui să intre în purgatoriul modei alături de corsete.
 
Poşetele plic ar trebui să fie regândit total. Acest accesoriu trebuie să aibă capacitatea suficient de mare încât să încapă în el telefonul, portofelul şi o sticlă cu apă.

 
Bretelele invizibile ale sutienelor sunt o chestiune destul de absurdă, nu sunt niciodată "invizibile". Pentru rochiile fără mâneci este recomandat un sutien fără bretele.
 

 
Skinny jeans par să dispară din magazine şi din preferinţele femeilor. oricum în acest gen de jeans singurele care arată bine sunt manechinele descărnate pe care femeile normale nici nu mai vor să le vadă la paradele de modă. În fond şi bărbaţii preferă corpuri normale şi nu schelete ambulante.

 
 
Genele false nu ar trebui folosite în fiecare zi şi nici să fie aplicate de neprofeşionişti. Unghiile false chiar dacă fac dactilografiatul anevoios nu trebuie aplicate în fiecare zi şi nici nu alunecă de la locul lor în zilele călduroasă. 

×
Subiecte în articol: cinci accesorii garderoba feminina