x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit un microbuz, într-o intersecţie din Cluj

Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit un microbuz, într-o intersecţie din Cluj

de Mediafax    |    29 Apr 2012   •   09:03

Cinci persoane au fost ranite, azi dimineata, dupa ce un autoturism a lovit un microbuz, intr-o intersectie din municipiul Cluj-Napoca, ranitii - trei persoane din autoturism si doua din microbuz - fiind transportati la Unitatea de Primiri Urgente.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Daniel Graur, a declarat ca accidentul a avut loc in jurul orei 10.30, dupa ce un autoturism si un microbuz care transporta mai multe persoane s-au ciocnit, la intersectia strazii Fabricii cu Bulevardul Muncii.

Conform sursei citate, din primele cercetari reiese ca accidentul s-a produs din cauza soferului autoturismului, care nu a acordat prioritate in momentul in care a intrat de pe strada Fabricii in intersectia cu Bulevardul Muncii.

In urma accidentului, trei persoane din autoturism si doua din microbuz au fost ranite si transportate la Unitatea de Primire Urgente (UPU) 1 din Cluj-Napoca.

Pompierii au intervenit cu o unitate SMURD si doua autospeciale.

×
Subiecte în articol: accident cluj accident microbuz cluj