x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci suporteri unguri şi un român, reţinuţi în urma unui conflict în Centrul vechi al Capitalei

Cinci suporteri unguri şi un român, reţinuţi în urma unui conflict în Centrul vechi al Capitalei

06 Sep 2013   •   12:19
Cinci suporteri unguri şi un român, reţinuţi în urma unui conflict în Centrul vechi al Capitalei

Cinci suporteri unguri şi un român au fost reţinuţi pentru a fi amendaţi după implicarea într-un conflict ce a avut loc vineri dimineaţă, în Centrul vechi al Capitalei, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti (PLMB), Răzvan Popa.

"În jurul orei 3,40, un grup de suporteri unguri a intrat într-o altercaţie cu un altul, format din cetăţeni români, mai puţin numeros. Totul a început de la o agresiune verbală, după care au început să se împingă, au urmat apoi lovituri cu pumnii, s-a aruncat şi o sticlă şi totul risca să degenereze într-o mare bătaie, însă atunci au intervenit agenţii PLMB, dar şi poliţişti din cadrul IGPR şi au aplanat scandalul. Au fost reţinute în vederea aplicării de sancţiuni contravenţionale şase persoane, dintre care cinci cetăţeni unguri şi unul român", a precizat Răzvan Popa, citat de Agerpres.

El a spus că datorită faptului că oamenii legii au intervenit la timp, nu s-au înregistrat răniţi, menţionând că PLMB a intervenit cu patru patrule.

Potrivit lui Popa, amenzile pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei.

×