x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu: Adoptăm OUG care vizează industria pariurilor și a păcănelelor

Ciolacu: Adoptăm OUG care vizează industria pariurilor și a păcănelelor

de Redacția Jurnalul    |    05 Oct 2023   •   14:15
Ciolacu: Adoptăm OUG care vizează industria pariurilor și a păcănelelor
Sursa foto: facebook

Premierul Marcel Ciolacu a confirmat faptul că în ședința de joi a Guvernului va fi adoptată ordonanța de urgență care reglementează industria pariurilor și a păcănelelor „în interesul cetățenilor”.

Premierul Ciolacu a prezentat înainte de ședința de guvern principalele obiective ale actului normativ.

„Adoptăm azi și ordonanța de urgență care reglementează industria pariurilor și a păcănelelor în interesul cetățenilor. În primul rând, jocurile de noroc nu vor mai putea funcționa dacă firma nu este înregistrată în România. Vreau să terminăm odată cu situația în care companiile de pariuri fac miliarde în România, dar trimit tot profitul în afara țării și chiar a Uniunii Europene. Apoi, creștem semnificativ taxele pentru TOATE licențele de jocuri de noroc și limităm drastic spațiul de publicitate pe care îl pot cumpăra firmele din această industrie”, a declarat, joi, Marcel Ciolacu.

În ședința de Guvern de joi se mai discută despre noile amenzi pentru nerespectarea prevederilor legale în ceea ce privește depunerea declarațiilor fiscale, funcționarea caselor de marcat și emiterea bonurilor fiscale.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu oug pacanele