x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolanul DA: tocmeala pe posturi la Timis

Ciolanul DA: tocmeala pe posturi la Timis

27 Feb 2005   •   00:00

Dupa lungi negocieri, la sfarsitul saptamanii, liderii Aliantei Dreptate si Adevar Timis au reusit sa ajunga la o intelegere privind identitatea persoanelor care vor ocupa posturile de conducere din institutiile descentralizate banatene.

CARIERA. Draganescu isi vede soferul mare sef
Odata cu anuntarea celor nominalizati, reactiile membrilor de partid nu s-au lasat asteptate. De exemplu, PNL Timis l-a batut in cuie pe liberalul Bogdan Achimescu la Directia Apelor Banat, nimeni altul decat patronul unui hotel, unei benzinarii si unei firme de constructii. Asta in ideea in care regionala are in patrimoniu toate balastierele banatene!

SPECIALISTII.La Agentia de Mediu, PD Timis a nominalizat-o pe Gabriela Lambrino, sotia deputatului democrat Radu Lambrino, absolventa de Medicina. La Agentia de Ocuparea a Fortei de Munca si Somaj Timis, cele doua forte politice si-au dat mana. Liberalii au propus-o in fruntea institutiei pe Carmen Popescu, care a trecut pe la UFD si Alianta Populara. Din partea democratilor, adjuncta agentiei va fi numita Adelina Tarziu, nimeni alta decat asociata dnei Carmen Popescu, intr-o firma de plasare a fortei de munca. Pentru Agentia Rutiera Romana Timis, PD a decis ca postul i se cuvine primarului din comuna Biled, Sorin Supuran, actionarul unei firme de transport international. Evident, alte alegeri comunale, alta distractie!

LUPUL, PAZNIC LA STANA. Pentru Directia Regionala Vamala Timis se bate Antin Popa, un individ certat cu sistemul, pe perioada caruia Vama Timisoara a fost mutata intr-un nou sediu, in chirie la rromul Aurica Stancu. La Oficiul pentru Protectia Consumatorului Timis, cel mai tare din parcare va fi liberalul Florin Varteiu, fostul sofer al deputatului Ovidiu Draganescu, actual prefect de Timis. La Directia de Finante Timis, democratii trag tare sa-l instaleze pe Dumitru Popovici, care a fost cercetat in doua mari dosare penale. Si lista ar putea continua... (Tiberiu Kiss)

×
Subiecte în articol: observator timiş