x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circa 20 de protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii la Cotroceni. Cei mai mulţi au fost urcaţi în dube si duşi "la secţie"

Circa 20 de protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii la Cotroceni. Cei mai mulţi au fost urcaţi în dube si duşi "la secţie"

01 Mai 2012   •   14:11
Circa 20 de protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii la Cotroceni. Cei mai mulţi au fost urcaţi în dube si duşi "la secţie"

Incidente la Palatul Cotroceni. Circa 20 de protestatari s-au imbrancit marti dupa-amiaza cu jandarmii, in timp ce scandau lozinci antiprezidentiale. Protestatarii nu aveau autorizatie de miting. Ei au fosta runcati in dube si dusi la cea mai apropiata circa de politie, momentan necunoscuta.

"Este vorba despre 15 persoane dintre cei care protesteaza in piata Universitatii. Acestia s-au deplasat la Palatul Cotroceni, in cadul unui protest nedeclarat in prealabil. Persoanele au fost avertizate, 9 dintre ele, mai exact. Urmand procedurile legale, au fost conduse la sediul de politie, pentru identificare. In conformitate cu legea, risca amenzi intre 500 si 5.000 de lei. Persoanele respective nu au nicio legatura cu sinducatul cadrelor militare si cu protestul acestora de astazi", ne-a declarat Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti.

Citeste si: Jandarm: Protestati ce vreti, numai nu strigati de Basescu (VIDEO)

×