x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulația feroviară a fost reluată între Chiajna și Grădinari. Cinci trenuri au întârzieri

Circulația feroviară a fost reluată între Chiajna și Grădinari. Cinci trenuri au întârzieri

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2024   •   09:51
Circulația feroviară a fost reluată între Chiajna și Grădinari. Cinci trenuri au întârzieri

Traficul feroviar pe firul II Chiajna – Grădinari a fost reluat la ora 9:23, anunță compania CFR SA, duppă ce a fost blocat miercuri dimineața din cauza unei defecțiuni. Cinci trenuri de călători vor ajunge cu întârziere la destinații.

Traficul feroviar a fost închis temporar miercuri dimineața pe intervalul Chiajna - Grădinari, din cauza unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact semnalat în zona stației Chiajna.

Personalul de specialitate al Regionalei CF București a intervenit cu o drezină pantograf în proximitatea stației Chiajna, în zona pasajului rutier, pentru îndepărtarea unor cabluri externe căzute pe linia de contact și repunerea sub tensiune a sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact pe firul II Chiajna - Grădinari, firul I fiind închis pentru lucrări.

Cinci trenuri de călători - IR 1591 (București Nord - Craiova), R 9001 (București Basarab – Roșiori Nord), IR 1823 (București Nord - Deva), RE 11611 (București Nord - Craiova) și 11612 (Craiova - București Nord) -, care au staționat temporar în gările Bucureștii Noi, București Nord și Grădinari, până la redeschiderea circulației, vor înregistra întârzieri la plecare sau la sosire din/în stațiile de destinație.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic feroviar chiajna