x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia rutieră pe DN7 a fost reluată pe un fir, între Călimăneşti şi Brezoi, alternativ în ambele sensuri

Circulaţia rutieră pe DN7 a fost reluată pe un fir, între Călimăneşti şi Brezoi, alternativ în ambele sensuri

01 Dec 2015   •   20:05
Circulaţia rutieră pe DN7 a fost reluată pe un fir, între Călimăneşti şi Brezoi, alternativ în ambele sensuri
Sursa foto: epitesti.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 18,30, circulaţia rutieră fost reluată pe un fir, alternativ în ambele sensuri, pe DN7 între Călimăneşti şi Brezoi la kilometrul 200.

Sursa citată aminteşte că din cauza unor bolovani căzuţi pe suprafaţa carosabilă, circulaţia rutieră a fost blocată total.

Poliţiştii mai recomandă participanţilor la trafic să ruleze cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi, în zona afectată, pentru fluidizarea traficului rutier.

Marţi după-amiaza, la ieşirea din staţiunea vâlcea Călimăneşti-Căciulata, în apropierea viaductului Cârligu Mic, s-a produs o alunecare masivă de bolovani, blocând circulaţia pe Valea Oltului şi, potrivit IPJ Vâlcea, avariind uşor un autoturism care se afla în mers, nefiind înregistrate victime.

În prezent, cozile de autovehicule spre Sibiu şi spre Râmnicu Vâlcea s-au întins pe mai mult de 10 kilometri în ambele direcţii.

Sursa - Agerpres

×
Subiecte în articol: dn7 calimanesti brezoi circulatie reluata