x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia tramvaielor 41, blocată în zona Ghencea

Circulaţia tramvaielor 41, blocată în zona Ghencea

18 Ian 2011   •   14:30

La această oră, circulatia tramvaiului 41 din Capitala este blocată din cauza unui accident de circulatie. O maşină a ajuns pe linia mijlocului de transport.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13.50, în faţa stadionului Steaua. Două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a trecut de parapetul de la marginea liniei 41 şi a ajuns pe linia de tramvai. Nicio persoană nu a fost rănită în accident.

Circulaţia tramvaielor 41 este blocată în ambele sensuri. Circa 20 de tramvaie staţionează în zonă, potrivit realitatea.net.

Mai multe macarale au ajuns la faţa locului ca să ridice maşina de pe linia de tramvai. RATB a trimis mai multe echipaje ca să verifice dacă linia de tramvai a fost avariată.

Pentru pasagerii care se aflau în tramvaiele 41, RATB a pus la dispoziţia lor linia naveta 641. "Regia a infiinţat linia 641 pentru preluarea călătorilor din zona ţinând cont că tramvaiele sunt blocate în ambele sensuri. Echipele  RATB sunt la faţa locului şi acţionează la deblocarea liniei de tramvai", a declarat Brânduşa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al RATB.

×