x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia troleibuzelor, blocată în zona Universitate din cauza unui copac căzut peste linii

Circulaţia troleibuzelor, blocată în zona Universitate din cauza unui copac căzut peste linii

25 Ian 2012   •   07:20
Circulaţia troleibuzelor, blocată în zona Universitate din cauza unui copac căzut peste linii

Circulatia troleibuzelor pe Bulevardul Regina Elisabeta, la intersectia cu Calea Victoriei, este blocata dupa ce un copac a cazut pe liniile electrice de contact in urma cu mai bine de o ora, iar din cauza ninsorii, in Capitala mijloacele de transport in comun ajung in statii la intervale mai mari.

Purtatorul de cuvant al RATB, Brandusa Raeceanu, a declarat, miercuri dimineata, pentru Mediafax, ca echipele de interventie ale regiei, ADP si ISU sunt la intersectia Bulevardului Regina Elisabeta cu Calea Victoriei pentru a remedia problemele cauzate de caderea copacului pe liniile electrice de contact.

Troleibuzele care au traseu pe Bulevardul Regina Elisabeta sunt 92, 85, 70, 66 si 91.

Brandusa Raeceanu a mai spus ca si pe linia tramvaiului 41 traficul a fost blocat de la ora 8.30 pana la 8.45, din cauza unei defectiuni aparute la un tramvai care se afla la intersectia dintre Bulevardul Maresal Averescu si Marasti. Echipele de interventie au remediat problema, la ora transmiterii acestei stiri traficul pe linia 41 fiind reluat.

Mijloacele de transport in comun circula cu dificultate, viteza de circulatie fiind redusa, astfel ca timpii de asteptare in statiile RATB sunt mai mari.

Intrebata daca ar putea fi suplimentat numarul mijloacelor de transport in comun, Brandusa Raeceanu a precizat ca, daca va continua sa ninga viscolit si numarul celor care merg cu mijloacele RATB va creste ar putea fi luata in calcul o astfel de masura.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Vasile Daniel, a declarat pentru Mediafax ca echipele ISU intervin pe Bulevardul Regina Elisabeta si in alte zone.

Vasile Daniel a precizat ca echipele ISU Bucuresti au avut miercuri dimineata 20 de interventii pentru degajare de copaci, dupa ce acestia au cazut peste masini si liniile de contact ale mijloacelor de transport in comun.

×