x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulația pe încă 31,75 km ai drumului expres Craiova-Pitești va fi deschisă săptămâna aceasta

Circulația pe încă 31,75 km ai drumului expres Craiova-Pitești va fi deschisă săptămâna aceasta

de Redacția Jurnalul    |    19 Dec 2023   •   19:30
Circulația pe încă 31,75 km ai drumului expres Craiova-Pitești va fi deschisă săptămâna aceasta

Circulația pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești (DEx12), cuprins între Valea Mare și Colonești, va putea fi deschisă săptămâna aceasta, cu 6 luni mai devreme față de termenul contractual, a anunțat marți Cristian Pistol, directorul CNAIR.

„Lucrările pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești (DEx12) sunt foarte aproape de finalizare! Circulația pe cei 31,75 Km dintre Valea Mare și Colonești va putea fi deschisă săptămâna aceasta, cu 6 luni mai devreme față de termenul contractual”, a anunțat Cristian Pistol pe Facebook.

Acest tronson se va adăuga celor 39,85 kilometri dintre Robănești (județul Dolj) și Valea Mare (județul Olt) pe care se circulă din vara anului trecut.

„Practic se va circula de anul acesta pe 71,6 de km ai DEx 12, iar dacă se va menține ritmul actual de lucru, la finalul anului 2024 circulația va fi deschisă pe toți cei 121 km ai Drumului Expres Craiova – Pitești”, susține șeful CNAIR.

Asocierea care a făcut lucrările a avut la dispoziție 36 de luni și 782,45 milioane de lei (fără TVA) pentru finalizarea lucrărilor. Finanțarea a fost asigurată prin POIM.

 

×
Subiecte în articol: circulaţie drum expres