x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţie feroviară blocată, pe magistrala Timişoara-Bucureşti. Un tren de marfă a deraiat lângă Orşova

Circulaţie feroviară blocată, pe magistrala Timişoara-Bucureşti. Un tren de marfă a deraiat lângă Orşova

05 Iun 2015   •   09:30
Circulaţie feroviară blocată, pe magistrala Timişoara-Bucureşti. Un tren de marfă a deraiat lângă Orşova

Circulaţia feroviară pe magistrala Timişoara - Bucureşti este blocată, vineri dimineaţă, după ce un tren destinat transportului de marfă a deraiat în judeţul Mehedinţi, în apropierea oraşului Orşova, două trenuri cu călători aflate în apropierea zonei unde a avut loc incidentul fiind oprite pe şine.

Patru vagoane ale trenului de marfă destinat transportului de cereale, format din 35 de vagoane, au deraiat, vineri dimineaţă, în apropierea municipiului Orşova, iar două dintre vagoanele deraiate s-au răsturnat, potrivit ANTENA 3.

În momentul producerii incidentului, trenul de marfă nu era încărcat cu cereale.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia feroviară pe magistrala Timişoara - Bucureşti este blocată, două trenuri de persoane aşteptând în apropierea incidentului repunerea pe şine a vagoanelor deraiate, pentru a-şi putea continua drumul.

Astfel, este în aşteptare un tren care se deplasa pe ruta Orşova - Caransebeş şi un altul care circula între Bucureşti - Timişoara.

La faţa locului, s-au deplasat mai multe echpaje de pompieri pentru eliminarea pericolului izbucnirii unui incendiu, în zona respectivă alimentarea cu energie electrică fiind oprită intrucât vagoanele deraiate au rupt un stâlp de înaltă tensiune şi firele de electricitate.

Totodată, CFR a luat măsura transbordării pasagerilor blocaţi în cele două trenuri de persoane, în gările din Drobeta Turnu Severin şi, respectiv, Băile Herculane, aceştia urmănd să fie transportaţi cu autocare puse la dispoziţie de companie.

×
Subiecte în articol: tren deraiat orsova bucuresti timisoara