x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţie în condiţii de iarnă în zona montană a judeţului Prahova, între Ploieşti şi Braşov

Circulaţie în condiţii de iarnă în zona montană a judeţului Prahova, între Ploieşti şi Braşov

07 Ian 2012   •   07:39

Traficul rutier in zona montana a judetului Prahova - pe DN 1, Valea Prahovei, pe DN 1A Maneciu-Cheia si pe DN 71 Sinaia-Targoviste - se desfasoara, sambata, in conditii de iarna, in unele zone zapada asternandu-se pe carosabil.

Seful Sectiei Drumuri Nationale Ploiesti, Valerian Manta, a declarat, pentru Agerpres, ca pe DN 1 ninge viscolit intre Sinaia si limita cu judetul Brasov, dar zapada nu s-a asternut pe carosabil, astfel ca nu se inregistreaza probleme in ceea ce priveste traficul rutier.

Pe DN 71, artera care leaga statiunea Sinaia de Targoviste, s-a asternut un strat de circa un centimetru de zapada, iar de la Sinaia spre Campina este lapovita.

De asemenea, ninge si pe DN 1A, de la Cheia pana la limita cu judetul Brasov, vantul puternic care bate cu 50-60 de km/ora viscolind zapada.

Pe unele portiuni de drum s-a asternut un strat de un centimetru de zapada framantata. Potrivit lui Manta, pe DN 1 si DN 1A se actioneaza cu 15 utilaje, pana in acest moment fiind raspandite aproximativ 50 de tone de material antiderapant.

×