x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu, apel către români să se înscrie pe listele de vaccinare

Cîțu, apel către români să se înscrie pe listele de vaccinare

25 Mar 2021   •   21:06
Cîțu, apel către români să se înscrie pe listele de vaccinare
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu face un apel către români să se înscrie pe listele de așteptare pentru vaccinare, în condițiile în care România așteaptă peste 25 de milioane de doze până la finalul lui septembrie, iar pe liste s-au înscris 771.663 de români.

„M-am uitat pe platforma de vaccinare numărul de persoane pe lista de așteptare este de doar 771.663. Spun doar pentru că așa cum arată lucrurile și vom avea o capacitate de vaccinare de 100.000 de persoane în prima săptămână, pe zi, în prima săptămână din aprilie. Această listă de vaccinare va fi epuizată foarte rapid. De aceea spun că este foarte important să menținem clar mesajul pentru vaccinare, pentru că sper să nu ajungem să nu avem doze suplimentare”, spune Florin Cîțu.

El precizerază că, până la finalul lunii septembrie, România va primi 25,7 milioane de doze de vaccin, cu mai mult de cinci milioane mai mult decât estima inițial.

„Deci trebuie toată lumea să înțeleagă că dacă vrem să ieșim mai repede din această perioadă trebuie să ne vaccinăm”, conchide premierul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cîțu vaccin