x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu: Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem. Putem să discutăm și despre o frână de mână

Cîțu: Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem. Putem să discutăm și despre o frână de mână

13 Mai 2021   •   21:43
Cîțu: Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem. Putem să discutăm și despre o frână de mână
Sursa foto: Lucian Alecu

Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem la restricții, avertizează premierul Florin Cîțu: „Putem să discutăm și despre o frână de mână, dar dacă ne vaccinăm mai repede, cu atât mai repede ne întoarcem la normalitate”.

„Dacă se oprește vaccinarea, ne întoarcem! Nu putem să trecem de pandemie decât dacă ne vaccinăm. Asta e clar, nu este niciun dubiu. Faptul că azi a scăzut așa de rapid rata de pozitivare se datorează în mare parte campaniei de vaccinare de succes”, spune Florin Cîțu, joi, la Digi 24.

Premierul spune că măsurile de relaxare anunțate joi reprezintă o decizie importantă, așteptată de români, dar este doar o etapă.

„Putem să discutăm și despre o frână de mână! Este important să înțelegem că avem aceste decizii astăzi pentru că lumea s-a vaccinat. Dacă vrem să menținem acest calendar de revenire la normalitate, nu e vorba de relaxare, a unei economii după economie, trebuie să ne vaccinăm. Dacă ne vaccinăm mai repede, cu atât mai repede ne întorcem la normalitate”, conchide Cîțu.

Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu