x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu, despre demisiile miniștrilor USR PLUS: Nu am văzut nimic

Cîțu, despre demisiile miniștrilor USR PLUS: Nu am văzut nimic

06 Sep 2021   •   20:46
Cîțu, despre demisiile miniștrilor USR PLUS: Nu am văzut nimic

Premierul Florin Cîţu spune despre demisiile miniștrilor USR PLUS că nu a văzut nimic până acum: „Haideți să vedem mai întâi documentele”. Întrebat dacă va face un pas în spate, premierul a răspuns: „Nu folosesc metoda Dragnea”.

Florin Cîţu a spus că răul pentru România a fost făcut atunci când USR PLUS „s-a asociat” cu AUR.

„În România coaliția de dreapta este cea care poate să guverneze, dar, e adevărat, e complicat atunci când cei de dreapta se asociază cu un partid extremist, după aceea îi vor lângă ei și pe socialiști”, a spus premierul.

Întrebat dacă mai există loc de împăcare, Florin Cîţu a răspuns: „noi vrem să guvernăm România și trebuie să guvernăm România, nu este vorba de împăcare, este vorba de interesele românilor și aici s-au comportat, din punctul meu de vedere, ca niște copii răsfățați”.

Potrivit lui Cîțu, deocamdată se știe doar că cei de la USR PLUS au semnat alături de AUR: „este singura certitudine pe care o avem astăzi, că cei de la USR PLUS au legitimat în România un partid de extremă, că au semnat alături de ei o moțiune, ceea ce numai Dragnea a mai făcut”.

Întrebat ce va face marți dacă va găsi pe masă demisiile miniștrilor USR PLUS, Cîțu a spus: „vorbim mâine”.

De asemenea, premierul nu vede cum ar conduce un guvern susținut de PSD.

Întrebat dacă exclude complet varianta unui pas înapoi, respectiv să renunțe la funcția de premier, Cîțu a răspuns: „Eu nu folosesc metoda Dragnea, nu dau propriul guvern jos”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu