x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu: PNRR nu are de ce să treacă prin Parlament, nu este nevoie de vot, nici de dezbatere

Cîțu: PNRR nu are de ce să treacă prin Parlament, nu este nevoie de vot, nici de dezbatere

15 Mai 2021   •   10:00
Cîțu: PNRR nu are de ce să treacă prin Parlament, nu este nevoie de vot, nici de dezbatere

Planul Național de Rederesare și Reziliență (PNRR) este un proiect al Guvernului și nu are nevoie să treacă prin Parlament, a spus, vineri, premierul Florin Cîțu. El a spus că îl va prezenta, totusi, în Parlament, pentru a/l cunoaște românii.

Întrebat, vineri seara, dacă va trece PNRR prin Parlament, premierul Florin Cîțu a spus că nu este nevoie, pentru că este un proiect al Guvernului.

„PNRR nu are de ce să treacă prin Parlament, este un proiect al Guvernului. Un lucru pe care putem să îl facem este să prezentăm românilor, în Parlamentul României, forul legislativ al României, PNRR. Este un lucru pe care putem să îl facem, dar nu are de ce să treacă prin Parlament, nu este nevoie de niciun vot, nu este nevoie de dezbatere, dar cred că este important ca românii să vadă acest PNRR transparent, deschis și dacă este nevoie, mergem cu el în Parlamentul României”, a spus Cîțu.

Încă de joi seara, premierul Florin Cîțu a spus că nu excude să prezinte Parlamentului proiectul PNRR, după ce PSD a amenințat că parlamentarii social-democrați vor intra în grevă parlamentară în caz contrar.

×
Subiecte în articol: florin citu