x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă, la ora revelațiilor: „Cea mai scurtă cale între Asia și Europa este prin Asia Centrală, Caucaz și Marea Neagră”

Ciucă, la ora revelațiilor: „Cea mai scurtă cale între Asia și Europa este prin Asia Centrală, Caucaz și Marea Neagră”

de Redacția Jurnalul    |    22 Dec 2022   •   11:00
Ciucă, la ora revelațiilor: „Cea mai scurtă cale între Asia și Europa este prin Asia Centrală, Caucaz și Marea Neagră”
Sursa foto: Hepta

„România salută cu deschidere și apreciere perspectivele de cooperare dintre portul Busan - Republica Coreea și Constanța”, scrie, joi, pe Twitter, Nicolae Ciucă, aflat într-o vizită în Republica Coreea: „Cea mai scurtă cale între Asia și Europa este prin Asia Centrală, Caucaz și Marea Neagră”.

„România salută cu deschidere și apreciere perspectivele de cooperare dintre portul Busan - Republica Coreea și Constanța. Cea mai scurtă cale între Asia și Europa este prin Asia Centrală, Caucaz și Marea Neagră”, scrie pe Twitter Nicolae Ciucă.

Premierul Nicolae Ciucă a vizitat Portul Busan din Republica Coreea, al doilea ca mărime la nivel mondial din punctul de vedere al cantității de mărfuri transportate.

„Perspectivele de dezvoltare ale Portului Constanța, a cărui importanță a fost dovedită de rolul avut în acest an în asigurarea fluxului de alimente pentru întreaga regiune, pot fi susținute de colaborarea cu administrații portuare puternice ale lumii. Guvernul român încurajează cooperarea între cele două porturi”, scrie Ciucă, pe Facebook .

Premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, alături de mai mulți miniștri, fac în această săptămână o vizită oficială în Coreea de Sud.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă asia