x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciuhodaru: Prezervativele nu vor duce la erecţia bugetului minuscul din sănătate

Ciuhodaru: Prezervativele nu vor duce la erecţia bugetului minuscul din sănătate

03 Mai 2011   •   15:25
Ciuhodaru: Prezervativele nu vor duce la erecţia bugetului minuscul din sănătate
163546-.jpgDoctorul Tudor Ciuhodaru consideră că Ministerul Sănătăţii dă o nouă dovadă de incompetenţă atunci când alocă 20.000 de euro pentru prezervative inutilizabile.

"Excitaţi şi surescitaţi de experienţa sadomasochistă a desfiinţării spitalelor din România şi de tăierile de 25%  a salariilor personalului medical, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au decis prioritar pentru sănătatea românilor, prezervativele  inutilizabile. Voyerismul escarelor prezentate de ministru a înceţosat privirea înţelepţilor care ne guvernează. Totul e roz. Spitalele sunt noi şi bine dotate, medicina de familie poate acoperi nevoile medicale a tuturor pacienţilor, elicopterle zumzăie pe cerul patriei, ambulanţele ajung la timp şi toţi pacienţii au medicamente ieftine.

Pentru cei care alocă 20.0000 de euro pentru prezervative XXL, memoria celor doi morţi în faţa spitalelor închise sau a Giuleştiului rămâne doar o chestiune secundară, folosită doar de rău-voitori.

Reamintesc celor ce azi gustă din Viagra puterii că 20.0000 de euro reprezintă salariile a peste 1.000 de rezidenţi în România şi că achiziţionarea de prezervative nu va duce la erecţia bugetului minuscul din sănătate. A cumpăra prezervative supradimensionate după ce ai aplicat tehnica Ciomu în sute de spitale, reprezintă o noua măsură a incompetenţei. Cu sau fără prezervativ, cei răspunzători de colapsul din sănătate trebuie să-şi dea demisia. Se pare că mărimea contează doar când e vorba de comisioanele puterii", scrie deputatul PC, Tudor Ciuhodaru, într-un comunicat.

×