x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Claudiu Manda a rămas fără permis. Parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate

Claudiu Manda a rămas fără permis. Parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate

01 Apr 2019   •   21:58
Claudiu Manda a rămas fără permis. Parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate

Claudiu Manda a fost lăsat pieton pentru 90 de zile și amendat, pentru că a fost prins, luni în jurul orei 15.40, în localitatea Mihăilești din Giurgiu cu o viteză de 125 km/h, potrivit Realitatea TV.  

Parlamentarul a fost sancționat cu 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Claudiu Manda i-a lăudat pe polițiști pentru că s-au mișcat rapid cu procedurile.

"Trebuia să ajung la 4 la Senat și le-am promis colegilor că îmi voi îndeplini obligațiile până plec ca europarlamentar la Bruxelles. Eram la 4 fara 20 în Mihăilești și erau 2 benzi. E de apreciat cum s-au mișcat cei de la Poliție. A durat 10 minute și a rămas să-mi trimită acasă amenda.", a spus Manda la TVR 1

Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, la care au participat sute de invitați, printre care și mulți lideri social democrați. Petrecerea a avut loc într-un cort privat din comuna Ișalnița, județul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda au fost peste 500 de invitați, iar mulți dintre ei au rămas până la 7 dimineața. 

×
Subiecte în articol: claudiu manda